2009-07-08 85 瀏覽
同事介紹這裡很多選擇,一大班人膽粗粗來試. 食過一生, 青葉, 松屋, 千賀等, 覺得這裡暫時是最好的. 讚: 食物質素高, 選擇多, 最欣賞是牛奶海鮮窩, 卷物 (不止是加州卷, 蟹柳卷呢D貨仔, 還有軟鼓蟹芝士卷等等), 在這食到的, 是平時食日本料理獨立叫的食物都會叫的食物, 花多眼亂, 而且新鮮, 份量合適, 不會因為任食而把壽司弄得餸少飯多多, 你會感覺到誠意, 他們會想你試多一點款式, 而非質飽你的肚了事. 彈: 坐得不舒服, 剛巧坐正廚房出位, 幸好是女士, 瘦小的, 否則侍應應該已經沒有通道可走, 其實很危險, 而且台面很短, 放了碗碟筷, 只有一條"那" 放食物, 自問已經食得好快, 但因為台面太細, 同埋上菜都挺快, 所以佢地主動提出cut 單. 漏單情況會出現但不多, 落單時要因應台面位置, 實在難以放下. 侍應醒目, 食物質素媲美市面日本料理, 又可以試很多款式, 推介 !是日星期一, 現金賣單88折, 連加一每位$ 145, 訂位時可能人多(七位) 會問你有無人生日, 因為你帶蛋糕相信不收費, 而且會有驚喜, (隔離台生日呢) 詳程問返BOOK 位哥哥.

2009-06-29