2022-11-28 177 瀏覽
旺角最近進駐左間台式火鍋酒館! 餐廳係地庫,終於吾洗排隊搭𨋢上餐廳!一入場店員就話有大抽獎玩🤩🤩🤩(新張期間輪盤大抽獎),獎品有,,或等,人人有獎好開心!!🤩🤩🤩👍店內座位好闊落坐得好舒服!!抽風系統幾好!!🌟台式湯底好多款選擇,、、夠特別!好吸引,另外朋友想食辣就叫左個! 🌟 真係好多豬筒骨! 骨膠原滲哂出黎!!!!沙茶味好濃郁,呢個招牌湯底真係好值得試!陪襯牛肉一流!豉油都吾洗!🌟辣度中上,岩哂愛辣之人,湯底入面個鴨血新鮮好食!🌟我地叫左LEVEL3 PLAN,除左可以叫多款靚牛肉之外,仲可以任食海鮮!🌟生猛海蝦、帆立貝、花枝、全部都好巨型又靚仔!魚片新鮮嫩滑、鋪滿蟹子既蝦滑好爽彈!🌟另外自助區好多蔬菜+丸類任夾,羽衣甘藍、大大條秋葵好新鮮! !🌟一大排飲品任揀! 另可以+$48升級任飲台灣啤酒(生日月份免費)!🌟甜品區: MOVENPICK任食!⚽⚽店員話呢家仲會直擊世界盃球賽,邊打邊爐睇沒都幾爽!!⚽⚽🌟食物質素幾高、服務好、價錢相宜,性價比都好高!旺角區約人食飯又多一間好選擇!

一入場店員就話有大抽獎玩🤩🤩🤩(新張期間輪盤大抽獎),獎品有[全單半價],[免費LEVEL UP],[免費任飲台灣啤酒]或[台式零食]等,人人有獎好開心!!🤩🤩🤩

👍店內座位好闊落坐得好舒服!!抽風系統幾好!!

🌟台式湯底好多款選擇,[人蔘雞鍋]、[臭臭鍋]、[酸菜白肉鍋]夠特別![沙茶豬筒骨鍋]好吸引,另外朋友想食辣就叫左個[麻辣鍋]!

🌟[沙茶豬筒骨鍋] 真係好多豬筒骨! 骨膠原滲哂出黎!!!!沙茶味好濃郁,呢個招牌湯底真係好值得試!陪襯牛肉一流!豉油都吾洗!

🌟[麻辣鍋]辣度中上,岩哂愛辣之人,湯底入面個鴨血新鮮好食!

🌟生猛海蝦、帆立貝、花枝、全部都好巨型又靚仔!
魚片新鮮嫩滑、鋪滿蟹子既蝦滑好爽彈!

🌟甜品區: MOVENPICK任食!