因為團購買左4張  20當40用的團購第一次同朋友去,點左2份下午荼餐  一份平炒牛河,一份芙蓉蛋飯,一件蛋撻,一杯涷檸荼,一杯熱奶荼食物質素普通荼餐廳貨色, 本來$84,2張團購所以$44 .價錢OK  當然無服務可言,銅鑼灣地區第二次自己去 點一份黑椒牛扒飯,牛扒好難咬開,  熱奶茶比第一杯更無奶味, 叫左一杯水,好快手拎黎,埋單$42, 即系$22  ,已不能有要求第3次, 都系入去食 ,都系搭台,我坐埋邊,叫一份茶餐 ,原價$53,一份包魚公仔麵,炒蛋,熱狗,熱狗剛剛返熱算是OK, 其他就過得去,不算太差...計返$32  由落單開始我叫左5次,4個待應,有2次同一個人都無比我,直到我差不多用餐到一半,對面有位姐姐入黎落單即叫一杯,轉頭已經黎,我都有叫個位待應,但我叫既時間佢已經走左...算, 到對面位姐姐已出單,水都到左,我叫左4次的水都未有,再叫呢位待應就話熱水未必有,拎到邊杯就邊杯....我唔系叫咩複雜飲品,只系要一杯水咁簡單,可以叫5次,仲系有廢話回應,呢間餐廳真系好野! 呢個價錢絕不能要求有服務可言,難道出黎食野要求要一杯水都咁過份!  我要一杯水要因為我要食藥,如果
因為團購買左4張  20當40用的團購

我要一杯水要因為我要食藥,如果我不是搭台坐埋邊我會自取,
不是有團購,是原價我絕不會再來...永世都不會再光顧

2014-04-11