📍拉麵群組人氣推介⁉️· 不似預期嘅味道🥺 -- 泓一拉麵🍜•#pigfoodiexhk_黃埔#pigfoodiexhk_日本菜=======================之前喺拉麵群組發現有唔少人大力推薦泓一嘅雞白湯嘅拉麵🤣前排就同@breadismyboyfrd 嚟試試,本身諗住叫一碗雞白湯同一碗背脂醬油拉麵,但可惜當日背脂暫停供應🥺唔知係咪我哋期望太高,食完覺得唔係特別好食🥲------------------------------⭐️雞白湯拉麵 $98 湯底睇落好白,但飲落卻無想像中香濃,質感比較稀身🥺另外有一塊豚肉同一塊雞肉,但兩片肉都有啲柴口,唔夠腍身😥惟一唔錯嘅係拉麵幾有咬口,有少少麥香~溏心蛋都幾入味👍------------------------------整體嚟講小編同朋友都覺得唔係好啱口味🥲有啲失望😭------------------------------賣相:7/10味道:4.8/10性價比:5/10-----------------------------店舖資料名稱:泓一拉麵地址:紅磡德民街29號德民大廈地下F4號舖前往方法:黃埔站A出口

#pigfoodiexhk_黃埔
#pigfoodiexhk_日本菜
=======================
⭐️雞白湯拉麵 $98

惟一唔錯嘅係拉麵幾有咬口,有少少麥香~溏心蛋都幾入味👍
整體嚟講小編同朋友都覺得唔係好啱口味🥲有啲失望😭
賣相:7/10