2019-08-18 48 瀏覽
今日同朋友嚟咗熊貓酒店嘅商場行街 見到地庫一樓多咗好多餐廳 因為朋友好鍾意食拉麵 好快就揀咗呢間元扎幌拉麵試吓 店嘅中間有一隻多啦A夢 好想同佢影相 不過又怕羞 所以冇影😅 可能我地十二點就食飯 所以未算好多人 亦唔駛等位我地嗌咗 叉燒拉麵 配串燒雞軟骨同zero 同埋溫泉蛋牛肋條飯叉燒拉麵 其實有好多款揀 不過我地都係揀咗叉燒 叉燒半肥瘦 湯底濃郁 唔會太鹹 啲麵又幾有咬口😛 串燒雞軟骨 好少見係用串係鐵上面燒 燒得好香口 咬落口有油香 又脆卜卜😻溫泉蛋牛肋條飯 呢個飯餐都幾多野配 有碗沙律 係用柚子醋做醬汁 食落都幾fresh 有碗麵豉湯 同茶碗蒸 有冬菇係入面 啲蛋又幾滑 而飯上嘅溫泉蛋一整開啲蛋汁就流晒出嚟 撈飯食一流 牛肋條好入味 又夠林身 一咬即融 如果個飯冇咁林同有啲牛肉汁就更好喇😺呢個價錢嚟講都幾抵食👍🏻 有時間要嚟食吓

呢個價錢嚟講都幾抵食👍🏻 有時間要嚟食吓