👍🏻 韓式芝士炸豬扒以前係韓國電視節目見過 一真都好想試🥰豬扒炸得鬆脆 外層麵包糠裹得夠均勻 豬扒肉較薄 但有肉汁 而且入面充滿芝士 趁熱食仲可以拉出長長嘅芝士絲💕無論味道、口感同好玩程度都一流🤗而且呢個菜仲有薯條以及沙律🥗適合同朋友share👍🏻 豬肉湯飯豬肉湯飯配左一個白飯和辣蘿蔔小食 奶白色嘅豬肉湯非常香醇😸豬肉片份量多 香味完全滲入個湯內 建議大家將白飯倒入食鍋中 變成湯飯 食時可以配辣蘿蔔增加風味🙋🏻‍♂️👍🏻 Apple Cider Rita打卡得嚟又好飲嘅飲品 原樽蘋果酒倒插係沙冰上🍧好壯觀 好適合炎炎夏日 而且冰塊慢慢融化 加上酒樽內嘅酒會不斷refill 食到最尾都仲有得飲🎉更有其他果味選擇!注意事項⚠️- 餐廳提供免費餐前韓式小食 今日係醃白蘿蔔及沙律菜 好fresh☘️- 店內會播放K-pop歌曲 勾起我係韓國旅遊時嘅美好回憶😊
👍🏻 韓式芝士炸豬扒

👍🏻 豬肉湯飯