2023-07-03
午市嚟食放題$168/位,+$38可任食海鮮,限時90分鐘。QR code落單,勁多食物選擇。有韓式牛肉、牛肋骨、辣豬肉、豬扒、豬頸肉、雞肉、雞軟骨、雞翼、薄切牛脷、美國安格斯下肩胛肉、五花腩、美國肥牛、紐西藺羊肩肉、韓國午餐肉、八爪魚仔、海墨魚、多春魚、青口、白蜆、墨魚嘴等。熟食有:韓式薯仔、韓式野菜粉絲、韓式柚子單骨雞翼、泡菜煎餅、炸雞軟骨、炸雞、粉絲煎餃、粉絲春卷、壽司、泡菜餅等。自助區有菜類、前菜、飲品、泡夫、雪糕。食物質素方面有驚喜,啲肉款多又好味😋款款款都好食。我推介牛肋骨、韓式牛肉、豬頸肉、安格斯下肩胛肉及雞翼,好食到要encore! 鍾意佢每次份量一小碟,唔怕浪費食物。可以叫咗一次試少少啱食再加單👍🏻呢度食物新鮮,環境又乾淨,呢個價錢超抵啦!
自助區有菜類、前菜、飲品、泡夫、雪糕。