2022-11-11 44 瀏覽
粉嶺中心最近多左好多新餐廳 唔洗再專登出去上水大埔搵食!今晚巡視有乜好食個陣 行過見到有間做馬拉菜 即時吸引左我地入去試下!晚市套餐好抵食 有哂小食主菜飲品仲有甜品添!小食兩款:✨一口馬拉盞蝦多士蝦多士金黃酥脆 連埋青瓜一齊食非常夾 爽爽脆脆又有D水份爆出黎 完全沒油膩感! ✨蔬菜春卷主菜兩款:✨辣味蝦湯 豐盛海鮮麵真係好豐盛! 鋪滿哂海鮮 : 青口、魷魚、蜆、蝦、蝦丸! 全部都好新鮮!湯底我覺得吾算好辣, 蝦味濃非常鮮甜 忍吾住飲左好多湯!✨馬來咖喱雞肉烤烙餅批餅底類似酥皮一層一層好鬆脆 餡料滿滿的 有加入菠蘿紅椒青椒配合咖喱雞肉及芝士 味道甜甜地幾惹味 套餐甜品: ✨焦香榴槤芝士蛋糕 榴槤PANCAKE食得多 加入去芝士蛋糕度真係第一次 估吾到呢兩樣甘重味既野夾埋一齊又真係掂!好食!套餐飲品: ✨檳城焦糖咖啡 ✨班蘭龍眼冰另外加多個馬拉雞拼盤: ✨雞肉串燒、蝦醬炸雞翼 蝦醬炸雞翼又係出奇地夾! 外脆內JUICY!

粉嶺中心最近多左好多新餐廳

唔洗再專登出去上水大埔搵食!
今晚巡視有乜好食個陣 行過見到有間做馬拉菜
即時吸引左我地入去試下!

晚市套餐好抵食 有哂小食主菜飲品仲有甜品添!

小食兩款:

✨焦香榴槤芝士蛋糕

套餐飲品:
✨檳城焦糖咖啡 ✨班蘭龍眼冰

另外加多個馬拉雞拼盤:
✨雞肉串燒、蝦醬炸雞
蝦醬炸雞翼又係出奇地夾! 外脆內JUICY!
2022-11-09