2019-08-19 43 瀏覽
間中會想食下辣嘢,就會想搵下川菜嚟食,無意中見到呢間川菜館好似幾抵食,就去試試。原味焗蜆當侍應一切開錫紙,好香嘅鮮味即刻湧出黎,將熱辣辣嘅蜆放入口,大大隻啖啖肉!唔使好多調味就可以食到蜆嘅鮮味小肥羊麻辣燙呢個菜式相當好! 可以過下打邊爐癮,份量2個人食亦啱啱好,麻辣味好香都有啲辣,羊肉都好好食,有羊羶味口感爽彈蒜泥白肉好少見到蒜泥白肉會舖得咁靚,成盤花咁,蒜蓉擺中間,方便如果有啲朋友唔太食蒜嘅都可以就咁食啲肉,肉片脂肪分明,配埋佢地個醬汁&蒜,好好味蒜蓉蒸勝瓜啱啱蒸出嚟嘅勝瓜熱辣辣,鮮甜爽脆又多汁,簡簡單單唔使好多配料 淨係配蒜蓉都好好食南瓜餅呢度有好多風味美食,包括南瓜餅,唔係好多地方都有得食,南瓜餅又係即刻整出黎,熱辣辣,煙煙靭靭口感好正!亦有南瓜味 唔會覺得太多粉

原味焗蜆
小肥羊麻辣燙