因為想食少啲肉,所以都有一排無放題式食雞,今之次約朋友仔一齊嚟食炸雞焗雞放題,係一個比我放肆瘋狂食嘅機會,真係好邪惡😈 好滿意哩餐雞放題,亦都食到好滿足🥰🥰🥰 如果要我揀出「我最喜愛食品」,一定非黃金鹹蛋炸雞同焗雞莫屬,如果你同我一樣鍾意鹹蛋薯片嘅話,你一定會愛上哩個黃金鹹蛋雞,個人鍾意香口野,所以覺得炸比焗更優勝,但焗明顯比炸健康(雖然我覺得食得哩餐都唔應該計🤣)所以結論係why not both🤣🤣🤣 至於雞之餘,都有啲其他野食,例如pizza🍕 salad, kimchi, spinach, etc. 至於我最喜愛嘅小食就係海蜇,好開胃,食到停唔到,至於其他韓式小食就中規中矩,菜可以中和返雞嘅邪惡😆😆😆

好滿意哩餐雞放題,亦都食到好滿足🥰🥰🥰

黃金鹹蛋炸雞
黃金鹹蛋焗雞