2023-03-30 82 瀏覽
假日放完電緊係要食返 d 正野補充返體力, 我同謙謙就來到 B-Mix 到食燒肉,呢到環境闊落座沙化好舒服,人多仲可以book VIP房。我地就叫左B-Mix 燒肉套餐 $588 ⬇️⬇️⬇️💟 B-Mix 沙律 💟 B-Mix 丼飯💟 刺身三點選💟 先付二品💟 時令海鮮三盛盤💟 薩摩赤雞腿肉💟 薩摩赤雞腎💟 安格斯牛小排💟 安格斯牛粒💟 厚切牛舌心呢到套餐做緊7折, 散叫都有85折架(酒水除外), 所以我仲加左單⬇️⬇️⬇️✡️ 柚子蜜糖胡椒五花肉✡️ 日式骨腸燒海鮮真係好正特別係鮑魚夠爽彈唔會韌, 安格斯牛小排又係冇得輸,一件件輕輕燒幾下就食得,肉質鮮嫩多汁,油花分布夠均勻,丼飯唔洗講謙謙爭住食, 我燒好d 雞腿肉和五花肉都係比佢拌飯食哂。另外估唔到日式骨腸燒起來又幾正喎,呢到幾抵食,下次可以再叫多d 朋友一齊來叫多幾款野食燒。

我地就叫左B-Mix 燒肉套餐 $588 ⬇️⬇️⬇️

💟 B-Mix 沙律