2017-11-26 93 瀏覽
今日同爸爸去睇戲,見到隔離個商場就入去找東西吃晚餐,經過見到間泰菜而裝潢不錯,最後我地二人就決定入去。裝潢以淺木為主,坐得都幾舒服,待應好快就比左水和餐牌我地睇。最後我地因為食左下午茶關係只叫左三款食物,而上菜速度都好快手,就開始我們的晚餐。金柚子蝦沙律沒仲以為有菜係底部,原來全是柚子仲要份量吾少$68這價錢抵食,少少酸帶少少辣好開胃,朋友都讚好食。見到隔離桌叫左都忍吾住叫一份,等左大約十五分鐘左右就到啦....鹽燒盲鰽 $98,拿走左上面的鹽魚皮,入面的魚肉勁吸引,食落去好滑又帶香料的香,配上泰式辣醬十分好味。點會吾叫個菜食,不二之選當然係,泰式馬拉盞炒椰菜苗 $68,味道剛好吾太咸而椰菜苗都十分新鮮,又爽口。