2021-09-12 11 瀏覽
太耐無得去韓國🥲 突然超想食炸雞😆 知道Sodam Chicken 做緊炸雞放題😋 緊係去試下啦🥰炸雞+ Pizza 放題都係$128🤩 如果想食埋焗雞+小食都係加$28, 就已經有14款唔同口味既炸/焗雞可以揀😎 真係超勁抵食👍🏻唔同口味我地都叫左黎試😆 炸雞熱辣辣, 炸到外脆內軟, 入面既肉重要勁juicy😋 好正呀❤️ 重要全部無骨食落勁方便👍🏻我個人最鍾意檸檬柚子味🍋 酸酸甜甜感, 食落唔會好溜😋佢地重會定期推出唔同口味既期間限定炸雞, 今期限定既係花生口味,甜甜地, 幾特別😊焗雞一樣好juicy😋 我就最鍾意BBQ 香辣焗雞, 刺激到味蕾又唔會太辣😎 好食👍🏻Pizza 係4併, 咁就可以一次過試到唔同口味😋 好細心呀❤️ Pizza 熱辣辣重可以拉絲👍🏻飲品重要係買一送一😍 我地叫左提子特飲同埋菊花蜜特飲$56,勁大杯😊 提子特飲入面重要有條雪條, 重好岩打卡😆

我個人最鍾意檸檬柚子味🍋 酸酸甜甜感, 食落唔會好溜😋