2019-01-18 130 瀏覽
葵芳呢間放題都食過幾次 佢既價錢唔算好貴 但款式好多 質素又唔差 一定可以好滿足咁離開😋佢有好多款野食可以嗌 連火鍋都有!餐廳出面又有啲熟食 野飲 甜品 真係你講得出既都有!見到有枱飲緊樽裝既維他奶添😂甜品有豆腐花添!呢個真係少見!或者可以寫紙叫綿線冰 但太凍冇試到💁🏻‍♀️先講魚生壽司類 佢既魚生都好新鮮 三文魚腩夠厚同肥 甜蝦都大隻又鮮 唔錯!佢有唔少壽司卷物揀 因為我本身中意食火炙類嘅壽司 所以基本上有關嘅我都有嗌到 有啲上邊仲有塊芝士添 成個配搭都唔錯 值得一試💁🏻‍♀️呢個羅甲蟹肉手卷本身都係出於好奇心之下先嗌嘅 但原來又唔錯喎 佢啲蟹肉好多膏又唔會好膩 又細細舊 唔怕好飽!熟食方面都試左好多 蕃薯仔好甜好味😋但菇我就中意唔加芝士多啲💁🏻‍♀️炸物都好香口好脆 熱辣辣咁上黎 推薦中意食榴連既記得食榴連炸彈 好食😋吉列蠔同香芋波都好食!天婦羅都夠厚 唔會感覺淨係食粉咁💁🏻‍♀️粟米同燒蠔都好食 蜆就爭啲了💁🏻‍♀️去到最尾一定要食個雪糕做happy ending! 佢有兩個雪糕櫃 任君選擇!我就食左gelato雪糕球 一直都好中意食gelato 呢個曲奇味既奶味幾濃 唔錯💁🏻‍♀️

粟米同燒蠔都好食 蜆就爭啲了💁🏻‍♀️