2021-02-24 98 瀏覽
< 🦞九重鮮 >📍黃埔琴晚約咗fd去黃埔 佢話有間幾抵食嘅海鮮蒸鍋加串燒烤肉放題😛 一於試下😆佢有分ABC餐 我地就揀咗 $268嘅B餐B餐 弘益塔B餐有每位一份龍蝦🦞、鮑魚同扇貝😛 大約等咗十零分鐘就食得😆 扇貝大大隻 幾鮮甜 而且蒸嘅時間啱啱好 唔會過熟👍🏻 扇貝底下仲有好多粉絲索汁 好正😋 鮑魚都好新鮮 肉質彈牙 唔洗加任何調味料就食得🥰 龍蝦好大隻 長過我隻手掌 肉質爽口鮮甜 最驚喜係佢有好多蝦膏 好甘香🤤🤤 任食方面 店員首先上咗一份韓式煎餅同人蔘雞湯 韓式煎餅加咗韓國嘅公仔麵整 好特別🤣 人蔘雞湯都幾好飲😋 任食海鮮有蝦、蜆同蠔🦪 蝦幾大隻 爽口 蠔要自己開 都幾鮮甜😛 蜆最好食 而且冇沙大大隻 每人都食咗十幾廿隻🤣另外仲食咗唔同嘅串燒🍢例如有煙肉露筍串、京蔥牛肉串、泰式豬頸肉、牛舌、燒墨魚丸、燒雞脾菇、冬菇等等😋 泰式豬頸肉最入味 牛舌厚切 一啲都唔韌 其他都唔錯👍🏻 小食有一口牛、韓式辣炸雞、天婦羅、吉列蠔等等😛 一口牛好嫩滑 辣炸雞用咗韓式甜辣醬 幾惹味❣️整體黎講佢嘅海鮮同熟食都好好食 絕對對得住呢個價錢👍🏻最後一人有一個🥥椰皇三重奏做甜品🍮 呢個椰皇
< 🦞九重鮮 >📍黃埔

佢有分ABC餐 我地就揀咗 $268嘅B餐

B餐 弘益塔

最後一人有一個🥥椰皇三重奏做甜品🍮 呢個椰皇三重奏上面係椰皇奶凍 下層係類似椰皇大菜糕 好重椰香 完全食唔停口🤣 如果呢個都可以任食就好🤤

❣️店內環境舒適 staff態度友善👍🏻 值得一去❣️