螢火

Hotaru
2023-06-17 55 瀏覽
好抵食好有驚喜嘅鐵板燒午餐,如果你想Gathering,仲有好多間鐵板燒房可以bo-星⭐️月🌙 ($380/1人)同朋友各叫一樣,試曬2種款式😍⭐海鮮類🦞帆立貝、大蝦、汁煮白鱈魚帆立貝有勁多魚子醬,好鮮甜而好有彈性大蝦大大隻,新鮮彈牙最有驚喜係白鱈魚!魚皮煎得香脆,點埋即煮嘅洋蔥汁一齊食好滿足!⭐廣島蠔肥美鮮甜,仲有大量嘅櫻花蝦碎一齊食,令生蠔鮮味更突出⭐鵝肝多士燒得好香脆,完全冇腥味好好食,加上酸酸地嘅柚子蒟蒻,中和番個油膩感肉類厚燒薄燒美國牛肉都有❤️薄燒款夾着好多洋蔥和芹菜,食落好有口感而三成熟厚燒岩岩好,肉質正🤤炒飯櫻花蝦炒飯🍚:粒粒金黃分明,配上邊流心太陽蛋,撈住蛋汁一齊食真係冇得彈🍳真係好大兜,忍唔係食曬成碗🤤🤤漬物 & 有麵豉湯甜品有得揀Coffee or Dessert!鐘意食野嘅我緊係揀紅豆雪糕超滿足超飽~💛打卡位📸食鐵板燒仲可以有許願天燈放嫁,我同朋友都即刻寫左祝福字句同畫畫,之後就放咗喺大螢幕上面喇🤣💛加分位!🍻🍶《螢火清酒祭優惠》lunch/dinner都有指定清酒任飲!Order 任何晚市套餐兩份,仲會送澳洲龍蝦刺身或日本象拔蚌刺身一份。如果食午市套餐加$199換

⭐海鮮類🦞
帆立貝、大蝦、汁煮白鱈魚
帆立貝有勁多魚子醬,好鮮甜而好有彈性
大蝦大大隻,新鮮彈牙

⭐廣島蠔
肥美鮮甜,仲有大量嘅櫻花蝦碎一齊食,令生蠔鮮味更突出

⭐鵝肝多士

肉類
厚燒薄燒美國牛肉都有❤️
薄燒款夾着好多洋蔥和芹菜,食落好有口感
而三成熟厚燒岩岩好,肉質正🤤

炒飯

漬物 & 有麵豉湯

甜品

💛打卡位📸

💛加分位!🍻🍶
《螢火清酒祭優惠》
lunch/dinner都有指定清酒任飲!
Order 任何晚市套餐兩份,仲會送澳洲龍蝦刺身或日本象拔蚌刺身一份。如果食午市套餐加$199換都食到
優惠直至6月30日包括母親節及父親節、所有假期適用

#eatwithlittleme #foodie #foodiehk #food #hkfoodie #instafood
#foodphotography
#香港美食 #美食 #美食推薦 #852#hkfoodlover#hkfoodie#foodiehk#foodie#hkblogger#hk

#top_hongkong_restaurants #topcitybiteshk  #鐵板燒 #日式 #尖沙咀美食 #尖沙咀 #hongkong #九龍美食 #香港