2018-05-11 213 瀏覽
今晚約咗friend睇Avengers,可惜只係買到9點幾嘅飛,買完飛周圍搵嘢食,見到呢間放題(吉壽)嘅傳單,價錢唔貴,時間啱啱好,食完入場睇戲😁😁😁飲品選擇繁多,仲有我最鍾意嘅韓國蜜桃味啤酒😍😍😍仲有清酒同梅酒,不過我一陣仲要睇戲,所以都係保持清醒好d😂呢到仲有熱飲櫃同自助雪糕機,呢個價錢嘅放題有咁多元化嘅選擇都真係出乎意料之外嚟放題當然要食刺身啦!刺身都幾新鮮,三文魚好肥美😋😋😋花之戀和蟹籽吉列蝦卷,好味龍蝦沙律手卷,手卷好細件,一啖可以食晒,味道ok,食多幾件都唔怕😎😎😎當然唔少得我最鍾意嘅火炙壽司,帝皇蟹棒超好食,值得推介👍🏻👍🏻👍🏻蒲燒鰻魚,好細件,但真係幾好食,個汁好夾👍🏻海鮮粥,粥煮得好綿好入味,唔錯甜品😍😍😍呢間放題無咩漏單,食物上得快,以人均200嘅價錢嚟講無嘢可以投訴,絕對值得一試再試

飲品選擇繁多,仲有我最鍾意嘅韓國蜜桃味啤酒😍😍😍

仲有清酒同梅酒,不過我一陣仲要睇戲,所以都係保持清醒好d😂

放題當然要食刺身啦!刺身都幾新鮮,三文魚好肥美😋😋😋

花之戀和蟹籽吉列蝦卷,好味

蒲燒鰻魚,好細件,但真係幾好食,個汁好夾👍🏻

海鮮粥,粥煮得好綿好入味,唔錯

甜品😍😍😍