2023-08-03 54 瀏覽
話時話其實我幾鍾意食馬拉野😃最近發現咗一間CP 值超高嘅星馬餐廳,真心好味😋明爐肉骨茶套餐 $130食馬拉野呢個必點,份量夠多,上菜時仲有個爐熱住,熱辣辣,個肉骨茶好濃好香藥材味,配料夠多,一條骨、排骨份量好夠,而且炆到入晒味,好焾😋好好味。加$15仲會有2條油炸鬼,想講個油炸鬼係即炸嘅熱辣辣真係好好味。焗農夫咖哩包(牛脷)$85-可以揀新加坡咖哩或者印度蕃茄咖哩,我就揀左新加坡咖哩,冇咁辣,椰漿味好香好濃郁,牛脷大大塊好焾好入味。份量又夠多,農夫包用牛油烘焗過,外脆内軟好香牛油味,配埋咖哩汁好好食,真係好飽。拉茶瀑布 餐飲加配+$15呢個枱枱都叫,店員拎上嚟,成杯真係好似瀑布咁,賣相夠哂浮誇,拉茶好香滑又唔太甜👍另外一杯餐飲就叫咗龍眼冰:呢個真係超誇張,都未試過飲過一杯咁多龍眼嘅龍眼冰,我仲食埋啲龍眼肉,好清甜好飲。

明爐肉骨茶套餐 $130

焗農夫咖哩包(牛脷)$85-