2019-08-06
聽聞E間位於深水埗嘅餐廳大件夾抵食, 岩哂小妹e d成日食唔飽嘅“餓底”, 所以就決定去試下😊😊 收工過到去差唔多6點左右, 但已經有6成嘅枱有人坐左係到食緊野, 望一望個餐牌, 價錢的確唔貴而且係十!分!平!民!價! 餐具🍴醬料🧂同紅茶都係自助嘅, 比完錢就可以拎埋餐具番埋位等食野😆😆 大約等左10分鐘到就有得食😋😋 我同男朋友叫左一個小食同兩個主食, 每樣都大大碟, 非常抵食👍🏻👍🏻趣味薯角🍟, 都幾大份🙈 完全無諗過一碟薯角可以整到咁好味, 首先要讚嘅係佢真係超級熱辣辣, 新鮮炸出嚟, 一上到枱已經聞到好香, 薯角加左蜜糖🍯, 甜甜地幾好味, 本身拎左枝茄汁都無用到, 薯角好脆冇焦, 推介!😋👍🏻吞拿魚牛角酥配炸公魚仔🥐, 牛角包好大個, 暖暖地好鬆軟, 吞拿魚都足料唔腥, 好食😋 炸公魚仔味道ok, 幾香口☺️肉醬意粉🍝 e碟肉醬意粉係我出街食飯以嚟最大碟最抵食嘅一碟, 細食嘅朋友可以同人share🙊。肉醬同蕃茄🍅嘅份量都幾多, 味道方面, 個人認為偏甜少少, 但整體味道唔錯😋😋玫瑰荔枝梳打🍹 有d玫瑰花🌹係入面嘅, 味道ok😊😊總括而言, 餐廳嘅cp值極高, 兩個人食都ok飽,
玫瑰荔枝梳打🍹 有d玫瑰花🌹係入面嘅, 味道ok😊😊
總括而言, 餐廳嘅cp值極高, 兩個人食都ok飽, 一人都係65蚊左右賣單, 非常有良心嘅小店👍🏻👍🏻😋😋