2020-11-15
這間BB辣店舖位於茘枝角青山道香港工業中心C座地庫!店舖地方都唔算大!但係坐落都覺得幾舒適!人流都非常之多!店舖我都係第二次再去!去嘅招牌酸菜魚非常之有水準👍👍👍!.必食酸菜魚香脆雞軟骨炸小饅頭黑糖糍粑.必食酸菜魚:酸菜魚賣相好吸引😍😍😍!睇見都想食😋😋😋!店家喺用生魚制造酸菜魚!其他店舖係用鱸魚制造!真係好特別🤔🤔🤔!用生魚制造這樣咁好食嘅效果!完全冇魚骨!魚肉又夠大塊又滑身!食到停唔到口😋😋😋!味道都唔錯!真係好有水準👍👍👍!.香脆雞軟骨:雞軟骨夠哂金黃!外皮夠哂鬆脆!雞軟骨咬入口好有口感!又唔會好靱!味道恰恰好!.黑糖糍粑:以前返大陸先食到!而加係這間店家已經有得食😋😋😋!食入口好煙韌!又有口感!將糍粑掂落D黑糖到!味道更加好味😙😙😙!.炸小饅頭:望落好似冇乜特別🙁🙁🙁!但係小饅頭食入口好香口😙😙😙!去嘅外皮外脆內軟!外皮咬落有D脆口!味道又唔錯!.價錢大眾化一般價錢!我覺得必食酸菜魚一定要試吓!只係百幾蚊就食到!又有質素真係冇得輸👍👍👍!
必食酸菜魚
香脆雞軟骨