今日冬至好多地方都滿座,所以食返之前覺得吾錯的小店。今次都係食2人餐$138加飲品每杯$5的特飲。湯好似係南瓜湯,味精味吾多,飲落都清同有味。不錯佢的海南雞依舊都好滑同香,加上醬汁就更野味,份量都好多同肥膏吾多。而且可選油飯或白飯,今次我地選了油飯2個,蒜味好香的油飯,仲要係原來任裝,但佢一碗已經十分大碗,所以我地2個一人一碗已經十分飽。卥肉汁偏杰身,太碎。幸好味道吾太咸。菜好味道,汁吾太濃有味,但菜偏淋。飲品少冰,要再問先有冰,仲要冇味道,好淡。待應服務真係一般,一黎就問係米團購,我話吾係,佢一陣又再問,之後叫野叫個後生仔,後生指住老闆,老闆又叫後生搞,叫野又冇人應,反而有點失望。之前黎果陣入面個廚送野比我地食仲有禮貌過佢地,咁幾好食都假啦,仲要吾係我一個覺得,另外果桌團購情況一樣。
湯好似係南瓜湯,味精味吾多,飲落都清同有味。不錯
飲品少冰,要再問先有冰,仲要冇味道,好淡。
2015-12-22