餐廳: 一遊
資訊:

2023-12-15 32 瀏覽
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯諾士佛台一直都有間有特色嘅日本菜,除咗環境真係幾有氣氛,空間感亦都好大細個種類特別多,而且價錢都非常之合理係同朋友一齊去食日本菜嘅好選擇之一炸雞軟骨$48外層炸到香脆可口,呈現金黃色,皮薄餡靚,咬落去卜卜脆,可以沾上沙律醬一齊享用八爪魚沙律$108賣相十分之吸引,好似一朵花咁樣綻放出嚟,排列整齊,而且肉質一啲都唔韌,聽聞醬料係師傅特調而成,酸酸地,配上木魚香氣,仲有少許洋蔥,蕃茄粒,好開胃。吞拿魚Tataki$280吞拿魚薄片,肉質鮮味,加上柚子洋蔥汁,酸酸甜甜,令人胃口大增!東洋卷 $78(兩件)用雞蛋製成嘅pancake皮,包裹住牛油果,鰻魚同埋蟹籽,估唔到味道好夾,好特別,有新鮮感!而且從賣相就睇得出師傅嘅功架十足,係一位完美主義者!雞肉京蔥串燒$30香嫩嘅雞肉經過燒製之後配上大蔥,好香口,又Juicy。燒羊架$68肥瘦均勻,羊味濃郁,揸住支柄一路食,真係啖啖肉!如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘多謝大家!!!你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯一遊 (尖沙咀)尖沙咀諾士佛臺
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

諾士佛台一直都有間有特色嘅日本菜,
除咗環境真係幾有氣氛,空間感亦都好大
細個種類特別多,而且價錢都非常之合理
係同朋友一齊去食日本菜嘅好選擇之一

炸雞軟骨$48

八爪魚沙律$108

吞拿魚Tataki$280

東洋卷 $78(兩件)

雞肉京蔥串燒$30
香嫩嘅雞肉經過燒製之後配上大蔥,好香口,又Juicy。

燒羊架$68
肥瘦均勻,羊味濃郁,揸住支柄一路食,真係啖啖肉!

你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️

⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

一遊 (尖沙咀)
尖沙咀諾士佛臺1號4樓