2018-11-13
深水埗有三個記好出名:維記、劉森記同文記。今次想介紹文記,呢間係我最鐘意食既車仔麵之一🤤🤤佢呢一間店最癲一樣野係,佢出名咗竟然愈黎愈好食😱😱_佢既車仔麵🍜有好多餸+麵底+湯底+調味選擇。_湯底🥢有兩款最多人嗌:腩汁同瑞士汁。兩款都超正👍超濃味👍重口味人士必點🤤🤤我係腩汁死忠🙋🏼♀️而我男朋友係瑞士汁死忠🙋🏻♂️_秘製辣汁都係無得輸,辣汁夠香夠辣,但注意返佢係比平時辣少少架。_餸🥢推介一:瑞士汁雞翼🤤超濃超入味,真心無得輸。推介二:流心蛋🤤做到蛋黃超流心,食完超級有幸福感。推介三:蘿蔔🤤好甜好淋,食車仔麵一定必叫。仲有酸齋、牛蒡都好正架👍👍👍_呢一間係值得排隊既車仔麵👍深水埗又平又好食既推介😛😛😛_味道指數:🌝🌝🌝🌝🌜上樓指數:🌝🌝🌝🌝🌜回頭指數:🌝🌝🌝🌝🌝_⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️💡是日嗌咗: (免加一)車仔麵三餸 $40-45💡餐廳資料:文記車仔麵 (深水埗)深水埗福榮街121號地下
_
佢既車仔麵🍜有好多餸+麵底+湯底+調味選擇。
呢一間係值得排隊既車仔麵👍深水埗又平又好食既推介😛😛😛
味道指數:🌝🌝🌝🌝🌜
上樓指數:🌝🌝🌝🌝🌜
回頭指數:🌝🌝🌝🌝🌝
_
💡是日嗌咗: (免加一)
車仔麵三餸 $40-45
💡餐廳資料:
文記車仔麵 (深水埗)
深水埗福榮街121號地下