2019-10-08 980 瀏覽
同屋企人family day 媽媽提議去食走肉朋友 咁成家都一定奉陪既🤣一入店個裝修俾人感覺幾舒服 但略嫌d枱與枱之間有d太迫🤨講返野食 佢係行自助餐形式 咁同一般自助餐一樣 有沙律吧 炸物區 熱食 糖水 湯等等 但因為我係假日去 太多人 所以唔係每個區都有影到相因為野食太多 我就揀d我覺得特別d既出黎講😂〰️沙律吧桂花車厘茄真係好正本身個人麻麻地車厘茄 因為好怕佢酸 同睇個樣唔知點解覺得好似伏伏地咁 但係 佢哩個應該係撈桂花糖 甜甜地 夾雜住桂花既清香 再加上車厘茄酸酸甜甜真係好開胃口水雞好好食 超好食 個辣汁一流 夠辣 夠香 但唔食得辣既就唔好挑機了🤣〰️炸物區薯條好脆 唔係擺左十幾年冇人要都死唔斷氣放喺度嗰d 而最特別既係 佢d薯條本身有d紫菜粉咁既野調味 幾好食最邊邊個越南卷?雖然真係淨係包蔬菜 但成個卷加千島醬真係好fresh好好食 我連食左3個都仲係對佢好飢渴😂😂😂Pizza因為長期一拎出黎就冇哂得返個吉盤 咁當然好好奇佢有幾好食 佢出餸既速度唔慢 所以其實都好快有下一盤 派左我家姐做勇士出去拎 果然 碟野一放低 我姐唔會餓狗搶屎咁狗衝 但事實係我地個坐位離個pizza只係一步
一入店個裝修俾人感覺幾舒服 但略嫌d枱與枱之間有d太迫🤨
因為野食太多 我就揀d我覺得特別d既出黎講😂

〰️沙律吧
桂花車厘茄
真係好正
口水雞
〰️炸物區
薯條
最邊邊個越南卷?
Pizza
因為長期一拎出黎就冇哂得返個吉盤 咁當然好好奇佢有幾好食 佢出餸既速度唔慢 所以其實都好快有下一盤 派左我家姐做勇士出去拎 果然 碟野一放低 我姐唔會餓狗搶屎咁狗衝 但事實係我地個坐位離個pizza只係一步既距離 我姐去到都只係拎到最後一塊🤣🤣🤣因爲真係太多鯊魚 好似聞到血咁衝去拎🙈但其實食完 真係唔覺有咩特別要搶 佢係好食既 但未到要去搶既程度