2019-03-20 1260 瀏覽
有空檔就來mr steak食好dd, in terms of個任食前菜和甜品啦~ 平日lunch時間唔太滿, 一點來到都有位直入, 唔知係唔係因為糧尾呢?有半自助餐的choice, 有意粉, 燒春雞 ($118), 黑豚 ($138)去到 肉眼扒 ($188) .. 等.包埋一杯飲品~另有lunch的, 又係有意粉呀, 碟頭咖哩飯, 豬扒薯菜等等, 由$68肉醬意粉包個湯/沙律, 不過+$42就可以變身成成半自助餐同包埋一杯飲品啦~ 所以點都有一樣岩成班人~今天餐湯係南瓜湯, 味道尚可, 自助的還可自取面包~排隊取了一大碟前菜, 各有所好, 有人攞多d木瓜, 有人攞大量番茄, 仲有豆腐同cold cut等等, 大滿足的lunch可食到菜嘛今日我地叫好少少, 叫左黑豚同肉眼扒(medium)黑豚厚又大, 有少少overcook, suppose slow cook內肉是紅紅地的, 不過外面煎得香, 而肉質就是juicy, 好味~ 肉眼扒比想像中薄切, 不過比返質你, 有牛味又淋(沒有梳打粉), 配埋滑薯蓉都好滿意~甜品有豆腐花,cupcakes, tarts, 麵包布甸等fair pr

今天餐湯係南瓜湯, 味道尚可, 自助的還可自取面包~

今日我地叫好少少, 叫左黑豚同肉眼扒(medium)

甜品有豆腐花,cupcakes, tarts, 麵包布甸等fair price , nice choices!!! 最後杯black coffee都夠熱又濃, 飲完舒服晒~
午餐