2019-07-27
今日行街行到肚餓,到附近樓上Cafe試下,一入店感覺好有文青風格,簡單舒服而且沒有用餐限時,可以係度坐低休息都唔錯!食物選擇方面都多!同朋友點左3款食物!I don’t know炒蛋似屋企炒蛋,唔會過老還可以,煙肉好好味少少脆唔會太多肥肉,沙津配上醋夠健康,腸仔煎得剛好外層少少脆,窩夫加朱古力醬不過不失,下午茶黎講依個價錢合理。西蘭花香腸辣茄汁意粉以為Tea Set份量就會少?真係Lunch Size!!!充料好多香腸😋連埋飲品先$48!真在抵食夾大件!士多啤梨窩夫配雲呢拿雪糕一碟兩件的小小窩夫 岩晒食完咸點之後食既份量,不過我同朋友都唔記得提侍應後上,所以連埋咸點一齊黎,為左唔想食熔左既雲呢拿雪糕,所以一開始我地就食左窩夫先,窩夫既鬆軟度岩岩好,配上雲呢拿雪糕+士多啤梨醬出奇地夾!窩夫同雪糕既比例剛好,食晒窩夫同時食晒雪糕紅棗茶不會太甜!內有4-5片紅棗片,養生健康,味道好好👍🏻
I don’t know
I don’t know
西蘭花香腸辣茄汁意粉
西蘭花香腸辣茄汁意粉