2017-07-13
今日收工就約左好耐冇見嘅朋友,佢地帶我食呢間食海鮮鍋,食過又幾正,坐得舒服,推介一下。呢間係地鐵e出口行一陣就到,都好方便,有個大招牌都好易搵。入到去地方都算大,食客都係食海鮮鍋嘅多,吾洗怕熱,因為冷氣都夠涼。我地每人嗌了套餐,$298,包了六款已定海鮮同五款自選食物,海鮮都幾正,有鮑魚海蝦外,仲有花蟹,蚌,硯同沙白。一上面,好驚喜,成盤海鮮勁大盤,沙白同硯勁多,後來我先知每人沙白同硯都各有6隻。鍋嘅湯定係自選的,可以選兩種味道,包括粥底,都幾正丫,海鮮全部都好新鮮,味道鮮甜,特別喜歡蟹同蚌,好好味。自選食物選了頂級牛頸脊,想不到海鮮好食,連其他嘅配料都幾好食,牛頸脊肥瘦適中,牛味濃,幾好食,另外炸響玲都好好食,因為吸晒充滿海鮮精華嘅湯底,味道一流。仲有多選高級食材選擇,例如鵝肝墨魚丸,極品和牛粒等。今餐食得好豐富,又見返班朋友,傾計又食得開心,好滿足丫。
今餐食得好豐富,又見返班朋友,傾計又食得開心,好滿足丫。