2010-04-13
在報紙看到帝苑酒店有個抵食HIGH-TEA~SO GO AND TRY!因為我對英式三層架O既TEA情有獨鍾~超抵~$168 FOR 2人, 另加10% CHARGE~ 環境: 酒店環境OF COZ GOOD ~寧靜的~闊落的SOFA座位~絕不焗促OR逼~服務: 雖然餐廳面積細, 但得2個WAITER真係有失酒店風範~所以通常叫左WAITER都要得下先可以SERVE到你~食物: 不要期望超好味~始終價錢咁平~但係佢D野食絕對可以放入口O既~OK LA~最中意係佢個鬆餅~好鬆軟~好香~同埋佢D COOKIES係可以REFILL 的~連不太愛食COOKIE的我都忍不住REFILL左~因為好香,好脆~ 又有3種不同款~最重要唔係好似藍X曲奇咁勁爆BUTTER味同硬身.埋單用CREDIT CARD, SIGNATURE個陣發覺點解平左, 原來用CREDIT CARD有85折~勁SURPRISE~~~因為本身已經覺得勁抵~仲要最後埋單係$158 FOR 2~~~~即刻更開心~
因為我對英式三層架O既TEA情有獨鍾~
超抵~$168 FOR 2人, 另加10% CHARGE~