2016-05-11 324 瀏覽
近掛番藍田見哩間放題排晒長龍就搵日黎試下黎放題梗係勁食刺身啦~ 三文魚腩好肥美 厚切!! 火炙蟹捧熱熱的再上溶芝士!  帶子壽司都算大粒.. 一口一口勁食帶子壽司. 感覺好正 印度餅 揀左curry 同chocolate 汁.. 咸咸甜甜.. 好特別又D 攪笑… 唔洗錢緊係試下啦~~天婦羅應該即叩即炸上檯仲係脆卜卜芝士咖哩牛坑腩. 一向對牛坑腩好有要求既媽媽都激讚! 又林又入味!拉麵份量算大! 又唔係好咸. 正合我口味!!黃金蒜泥蠔 芝士焗蠔 .. 蒜泥蠔夠野味好香口, 不過食時要小心D. 有好多碎殻西冷牛同羊架都係好味之選~ 西冷牛夠林. 羊架夠入味口唔so  任飲有酒精同非酒精 飲品選擇起碼有10款呢!!~~ 梅酒幾好~~~ 仲有baby chair 提供帶埋我baby 黎唔洗嘈住我開餐~~

近掛番藍田見哩間放題排晒長龍就搵日黎試下

放題梗係勁食刺身啦~ 三文魚腩好肥美 厚切!!
火炙蟹捧
天婦羅應該即叩即炸上檯仲係脆卜卜

拉麵份量算大! 又唔係好咸. 正合我口味!!