每次見到朋友post ATUM Restaurant嘅high tea set,都會好想嚟呢度試吓打下卡。但之前book位都要等好耐,所以就放棄咗。呢一日,晚上會同幾位老朋友一齊去飲,想之前搵個地方Hea,一齊聚下傾吓計。咁啱又係尖沙咀,又好好彩幾日前都book到位,所以就一行四人兩男兩女開開心心去high tea👭👫我哋大家都食得好開心🥳。鍾意呢一度嘅環境舒適,服務態度貼心,食物質素好,重送到一份好好嘅禮物俾新郎哥。🕺既然今日主要目的係參加婚禮,雖然新郎哥呢一刻應該忙住斟茶,但我哋個心中有佢,會喺IG TAG返佢❤️ 仲有呢度嘅侍應都係專業嘅攝影師,為我哋搵到最好嘅角度。I like it👍🏻有時到咗我哋呢個年紀,未必成日都想飲甜嘢。但蜜糖又好滋潤喎。所以個侍應好好提出幫我另上。超級貼心嘅安排。紅菜頭沙律酸酸甜甜好食開胃。作為去飲飲嘅小食絕對冇得輸。唔好以為high Tea係女仔嘅專利,今次同行嘅兩位男士都非常滿意同埋暢所欲言,我哋坐左差唔多兩個半鐘。價錢亦唔貴平均每人都係食咗二百幾蚊,我覺得性價比好高,值得推介👍🏻

送俾新郎哥嘅禮物🎁

蜜糖另上嘅花茶

紅菜頭沙律

紅菜頭沙律酸酸甜甜好食開胃。作為去飲飲嘅小食絕對冇得輸。

送俾新郎哥嘅禮物🎁
蜜糖另上嘅花茶