2023-07-22
就是偏偏喜歡你今日去左一間打卡餐廳😍入到去已經見到好多花🌸佈置😆而且餐廳食物都五錯🤩值得一試😍🥰真色彩繽紛😍😍好幸福丫😍我地叫左甘筍南瓜湯、香草忌廉三文魚意粉、芝士雞軟骨、金金菠蘿熱情果梳打、招牌粉紅甜心心、蜜糖菊花茶😍😍甘筍南瓜湯湯味濃厚🥣湯甜南瓜打成蓉煮😍配上鮮忌廉🥳幼滑無窮😝😝香草忌廉三文魚意粉 意粉材料十足🥰而且三文魚擺到好似心心禁😍賣相超級無敵靚😍😍忌廉汁好香濃配搭埋意粉真係太match😍十分推薦!🥰🥰🥰意粉好入味而且軟硬適中🤤🤤芝士雞軟骨大大碟脆卜卜🫶🏻🫶🏻襯埋芝士味香氣濃濃🤩🤩金金菠蘿熱情果梳打賣相不錯😎以為自己去左夏威夷打卡😜飲品味道👅好match😚非常清新😜😜招牌粉紅甜心心香脆窩夫係我鐘意既口感😛😛賣相令配搭埋雲呢拿雪糕😜讚📍就是偏偏喜歡你 (銅鑼灣)銅鑼灣耀華街3號百樂中心16樓1602-1603號舖❤️🔥價錢:8/10❤️🔥味道:8.5/10❤️🔥服務:9/10#就是偏偏喜歡你 #sayiloveuhk #銅鑼灣探店 #打卡餐廳 #銅鑼灣美食 #香港探店 #香港下午茶 #香港打卡熱點 #香港美食
甘筍南瓜湯
湯味濃厚🥣湯甜南瓜打成蓉煮😍配上鮮忌廉🥳幼滑無窮😝😝
香草忌廉三文魚意粉
芝士雞軟骨
大大碟脆卜卜🫶🏻🫶🏻襯埋芝士味香氣濃濃🤩🤩
金金菠蘿熱情果梳打
招牌粉紅甜心心
香脆窩夫係我鐘意既口感😛😛賣相令配搭埋雲呢拿雪糕😜讚
📍就是偏偏喜歡你 (銅鑼灣)
銅鑼灣耀華街3號百樂中心16樓1602-1603號舖
❤️🔥價錢:8/10