2023-02-18
呢間餐廳係韓式澡堂裝修,好有特色,直頭有幅牆係有花灑頭,打卡一流🤣我去嘅時候唔算多人,唔洗等位直接入得,啲員工都nice👍🏻我就叫左個韓式豬肉包菜套餐,個Set仲會包炸雞同野飲🙌🏻個韓式豬肉包菜好大碟,有三款菜揀,啲肉係半肥瘦嘅,啖啖肉得嚟唔會好Un🤤加埋啲辣椒、辣醬、蒜片同蘿蔔一齊食就更開胃🤪個炸雞有幾款味揀,我就揀左韓式柚子風味,食落酸酸甜甜,令個炸雞無咁油膩,咬落去外脆內嫩,好好味🤤我仲另外加左個炸午餐肉條,佢用埋個午餐肉罐頭去裝好得意🤣啲午餐肉嘅外皮炸到好脆,最鍾意係佢個橙色嘅醬,甜甜地同個炸野好夾!甜品就叫左個榛子朱古力香蕉同宇治抹茶紅豆牛角窩夫,口感有牛角包嘅鬆化,啲Cream夠哂多,仲要唔會太甜或者太膩💕最後想讚一讚個野飲,我杯百香果水果茶特飲係有勁多菠蘿同百香果,仲有大大粒荔枝,真心有驚喜😍