2023-01-07 163 瀏覽
之前試過佢既午市套餐,巳經覺得好好食,今次約埋朋友試下佢既晚市燒肉放題啦。餐廳牆上會show 晒和牛既識別番號,保證和牛黎自日本。睇下個menu 先,有Course A~D可選擇。餐廳用QR code 落單,圖文並茂。我地點左Course C 日本產黑毛和牛4款特式牛放題(每枱一客),其他任食仲有25款精選牛,10款野菜,6款日本豚肉,4款雞肉,4款海鮮…沙律、甜品飲品任食任飲。頭盤係日寶盒: 寶盒盛載住和牛西冷上面仲有金箔添。職員會代燒這塊珍貴既和牛西冷,好貼心呀🥰🥰🥰口感嫩口多汁,入口即溶。✨✨極上花盛合🌸🌸🌸用左5款唔同既肉砌出5朶玫瑰花,再用不同既瓜菜裝飾,打卡一流🥰🥰🥰🥰🥰舟 . 盛合:日式造型既木船裝住滿滿新鮮既海鮮,個人特别欣賞鮮蝦,肉質甜美爽口😋😋😋😋😋再點左和牛薄炙壽喜燒、特選牛筋條、特選牛肋肉、和牛里脊肉、一口牛、牛肋肉角。豚肉就點了豚肋肉、厚切火腿肉、豚里脊肉… 整體而言:不同部位既牛雪花紋理清晰,肉質豐盛多汁。🥗🥗食肉食到差唔多啦,係時候去自助沙律Bar行返轉啦,沙律係任添,所有食材都有用蓋蓋好, 安全又衛生。🍮🍮甜品方面:多款一口甜品可以選擇,仲有各款日本明治

頭盤係日寶盒:
極上花盛合

極上花盛合🌸🌸🌸

舟 . 盛合:
舟 . 盛合

一口牛、和牛里脊肉

特選牛肋肉、牛肋條

🍮🍮甜品方面:多款一口甜品可以選擇,仲有各款日本明治雪條🍧🍧都係任食架😋😋😋有草莓朱古力脆、紅豆味、藍莓乳酪味、井村屋香草紅豆夾心鯛魚燒…

我最欣賞既係明治藍莓乳酪雪條,濃郁既藍莓汁出晒黎,好有清新口感😍😍😍
生日
極上花盛合