2021-11-29
Shahrazad Lebanese Dining Lounge & Bar🔍🖇📍中環雲咸街75-77號嘉兆商業大廈2樓📍位於中環嘅土耳其餐廳十分吸引,我都係第一次嘗試中東菜!😋老實講我係比網上嘅打卡照片吸引,見到呢一個充滿民族風味既Shahrazed mixed grill($388),我就發誓要去打個靚卡。🥺入邊有羊肉,牛肉,雞肉,我個人就鍾意食雞肉多啲,比較嫩滑,牛肉就馬馬地。佢入邊有塊Pizza仔,呢舊嘢就真係唔好食,完全凍晒既。🥲而且望落份量好似好大,但其實好快就食得晒,兩個女仔加埋個意粉都可以食得晒。另外有樣野食得唔太方便,就係佢啲嘢食鋪滿左上邊,好容易會整啲野食,每人都跌左2次。👉🏻👈🏻環境方面好適合一眾姐妹打卡,員工好好知道我哋想影靚相,就介紹咗我哋行出去露台,嗰邊啲佈置相對多啲民族氣息,打卡的話的確唔錯!📽🤪
📍中環雲咸街75-77號嘉兆商業大廈2樓📍