餐廳: 焼肉 焰
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-11-29 766 瀏覽
又係要獎勵下自己😚嘅時候啦,今次呢家餐廳環境舒適而且服務好好。有店員幫手燒肉,燒完仲擺得靚靚,又可以做懶人又可以打卡📸️好開心! 有一刻係覺得去咗日本咁。和牛壽司(四件)估唔到係即場用🔫火槍燒😍 燒得好香,和牛入口即融,燒出嚟嘅油脂仲俾壽司飯索哂❤️❤️🍍菠蘿漬鑽石和牛胸腹肉必點item❗️🐮胸腹肉牛味重而且食落幾嫩☺️ 🍍菠蘿鮮甜多汁,仲要係即場切出嚟燒,好有誠意❤️ A4和牛三角肩肉💪三角肩肉牛味重同啖啖肉,幾有口感,配合埋rosemary一齊燒幾香。和牛牛柳🥩見到佢d油脂分佈就知係靚嘢😋 食落口中係滿滿脂香,但仍然感覺到牛香,感覺好治癒🔥 如果覺得太膩可以擠D檸檬🍋不過個人覺得擠唔擠感覺真係好唔同,建議大家兩樣都試下!龍蝦尾(2隻)🦞龍蝦尾食落啖啖肉而且爽口,感覺幾鮮,配合埋即場煮嘅蒜香牛油汁🧈食,滿足。另外仲有兜🥬沙律菜,沙律菜都幾多仲可以refill,用嚟解燒肉嘅膩啱哂👍飲品方面叫咗🍑白桃梳打同🍍沖繩菠蘿梳打,兩款都唔係糖漿味,飲落好清新而且少甜, 配燒肉真心解膩😌

和牛壽司(四件)

🍍菠蘿漬鑽石和牛胸腹肉

A4和牛三角肩肉💪