2017-10-18 73 瀏覽
手掌咁大🤚🏻炸豬扒今日同朋友仔行街街,行到附近見好多人排隊,望一望原來係炊豕店,之前喺網上見到有好多人講好食,都心思思想黎試下,咁擇日不如撞日啦,一於排除試下😋,等位的時間傳來一陣陣既香炸豬排味,未有位就開始口水直流,等了大概15分鐘,就輪到我們了🐷餐牌主菜選擇不多,但範圍好廣泛,有蔥油豬扒、肉燥汁豬扒、咖啡汁豬扒、沖繩豬扒、肉操滷蛋、話梅豬手、厚餐肉煎蛋、叉粒豆角蔥花炒滑蛋、煎蛋焗豬扒飯,亦可以按自己食量自由配加其他配料👍🏻👍🏻👍🏻選擇困難症的我諗左一陣,決定叫期間限定👉🏻蔥油豬扒另加小食椒鹽魷魚鬚真係手掌咁大架😁😁😁😁😋蔥油夠香,呢個醬汁係全個飯既靈魂,俾多兩碗飯都食到呀😋豬扒只可3個字形容👉🏻香、酥、脆,入面仲好Juice,炸的程度剛好,食完了不會一口都是油,抵贊總括來說值得再去,下次會試下肉燥汁豬扒,超期待啊,👍🏻👍🏻👍🏻
手掌咁大🤚🏻炸豬扒

蔥油豬扒

椒鹽魷魚鬚
蔥油豬扒,手掌咁大架😬

真係手掌咁大架😁😁😁😁

😋蔥油夠香,呢個醬汁係全個飯既靈魂,俾多兩碗飯都食到呀

2017-10-10
15 分鐘 (堂食)
蔥油豬扒
椒鹽魷魚鬚