2021-10-05
🌕Hello我係Moon🌕好耐都冇真真正正同朋友一齊打邊爐啦,😙今次就嚟到銅鑼灣同朋友一齊打邊爐啦,😆😆依間打邊爐嘅餐廳環境好靚,🥳空間闊落,坐得真係好舒服!而依度嘅服務態度都超級好,我同朋友都好滿意!😏其實同朋友揀依間餐廳最主要原因就係因為依度嘅湯底款式好多,😎😎身為海鮮控當然要返個卜卜蜆鍋🥰🥰本身蜆肉已經好鮮甜,😏加埋黑蒜更加香,依兩種嘅配搭真係未試過,真係要嗌!😳唔好以為依個湯底平平無奇,😆入邊蜆肉嘅份量真係十分足夠,😍😍一撈起就已經見到好多蜆肉啦,入邊仲有芽菜等等嘅配料,😎認真夠晒豐富😤湯底好重要當然配料都好重要啦😜 呢個係日本鹿兒島黑豚肉😳口感同味道真係同普通嘅豬肉唔同,依個豬肉味道更加香,☺️而且佢嘅油花比例好完美,花紋亦都好靚!🤣鵝腸亦都係我推薦嘅,一大碗嘅餓腸真係啱晒鍾意食內臟嘅朋友啦!🤣🤣打邊爐冇依個又點得呢😇如果你鍾意食芝士嘅話,😍真係要試吓依度嘅手打芝心牛丸,😤朋友作為一個芝士控,對芝士要求好高嘅佢都好鍾意依一個牛丸🤩咬落去口感十足,而且啲芝士真係會流心😋😋呢度嘅鹹蛋黃炸響鈴真係好正,即叫即炸,等候嘅時間係會耐少少,不過美食係值得等待嘅😏🌕最後MoonMoon好滿意
🌕最後MoonMoon好滿意依度嘅食物質素,配合咁舒服嘅環境,同朋友一齊喺度食真係啱晒啦🌕