2020-12-18
住附近既朋友幫襯過𝑩𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓𝒎𝒂𝒏,話就算係外賣,覺得質素都唔錯,所以我就決定去開深水埗個日試下喇😛𝑩𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓𝒎𝒂𝒏有10款漢堡包選擇,牛肉漢堡都有兩種:和牛、安格斯,感覺每個漢堡包喺配料配搭上都有用心設計過~ 我同朋友兩個今次試左兩款漢堡包💁🏽♀️➿𝑫𝒂𝒏𝒊𝒔𝒉 𝑩𝒍𝒖𝒆 𝑪𝒉𝒆𝒆𝒔𝒆 𝑩𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓 ($75 *+$20 combo set) 藍芝士🧀味道好濃烈,朋友有少少頂唔順🤣 但作為芝士控既我,就覺得陣味好正喇🤤 欣賞佢地既手打漢堡,即叫即做,厚實而帶點juicy!紫洋蔥🧅都有兩種,有炒香左既洋蔥粒,都有生洋蔥圈,所以食完個burger,口腔充滿住洋蔥味~薯格好香脆啊,食到最後都係咁脆👍🏽 份量又多!➿𝑩𝒖𝒇𝒇𝒂𝒍𝒐 𝑪𝒉𝒊𝒄𝒌𝒆𝒏 𝑩𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓 ($69 *+ $28 combo set)水牛城汁既酸酸辣辣令到個burger好惹味😋 燒雞胸肉相對健康,肉質唔乾柴,處理得幾好,我都唔覺自己食緊雞胸既😛蕃薯條既甜味幾出,雖然相對冇咁脆,但份量一樣多👍🏽 整體黎講💁🏽♀️Burger價錢合理而質素高,加set餐抵啊,必叫薯格😋👍🏽 唯一挑剔係深水埗店細左d,冇咩堂食既空間,加上
我同朋友兩個今次試左兩款漢堡包💁🏽♀️
薯格好香脆啊,食到最後都係咁脆👍🏽 份量又多!
蕃薯條既甜味幾出,雖然相對冇咁脆,但份量一樣多👍🏽
整體黎講💁🏽♀️
Burger價錢合理而質素高,加set餐抵啊,必叫薯格😋👍🏽 唯一挑剔係深水埗店細左d,冇咩堂食既空間,加上見到三個男人逼喺個咁細既廚房度用心整好西,鄧佢地辛苦啊~希望佢地生意越做越好,再擴充開多間大d既分店!💛💛💛