2020-05-26 51 瀏覽
好耐無食過雞煲,近近地就搵咗間幾多Like嘅雞煲加打邊爐🤣佢location好方便,excatly係T.O.P對面,撘mtr都方便!!餐廳係23樓,所以個景一流,日落時分應該都會睇到,可惜今日天氣不似預期😂上到去,啲staff幫我地逐個量體溫,而且啲位間住間住坐,感覺都安全!食得安心👍🏼staff們好friendly,叫我地啲袋隨便放喺後面,張枱係比我地放野食,都係我地!而且fill湯 fill水都好快👍🏼👍🏼我地叫咗好養顏螺片花膠雞煲,好正個湯🤣不停地飲湯😂係牛奶色,好濃yuk!!!絕對係令我地無失望!仲叫咗個頂級牛肉,十全大補丸,墨魚滑,豬腩片同油麥菜生菜!個豬腩片,我地個個都讚好😂無咩雪氣味,好新鮮同肥瘦均衡,好吃得黎又吾肥🤣🤣👍🏼十全大補丸,粒粒都手打,而且獨家,平時都無得食,抵試嘅!!!整體來講,雞煲無得輸🤣👍🏼好正好多料!打邊爐,就啲料都好新鮮,價錢係貴小小相對,但係質素係返度!!!