2019-07-14 422 瀏覽
話說約左朋友食飯,又未夠鍾,就同朋友一齊向尖沙咀行下。行去買左兩件衫,再行下就覺得熱,咁岩就見到有賣野飲既餐廳。都好多人排隊,見到貼住波霸黑糖珍珠😍😍 就同朋友一齊去買野飲。我地睇下個餐牌,好多選擇喎。👍🏻👍🏻我緊係選我最愛 波霸波霸黑糖珍珠鮮奶,而兩位朋友就選左可可黑糖珍珠鮮奶 同埋 大甲芋頭鮮奶加芋圓。飲之前,店員提我地要大力地搖佢先飲,好攪笑。我果杯黑糖珍珠鮮奶茶入口好香奶味,好好飲,吾太甜,當我咬落去啲珍珠到,黑糖既味出晒黎,加埋啲奶,非常好飲又吾太甜,吾錯吾錯。原來啲黑糖珍珠係佢地自家制嫁,好有心思👍🏻👍🏻而朋友果杯可可黑糖珍珠鮮奶都係有相同感覺,我要介紹另一杯,大甲芋頭鮮奶。呢一杯都好特別,都係搖完先飲,一入口果一下芋頭味,香濃到呢😍 芋頭控一定要試一下。你知飲到好細好細既芋頭粒,加上鮮奶,好滑既口感👍🏻👍🏻 我朋友重加左芋圓,提升左芋頭既香濃味,無得頂。芋頭控一定要去試下👍🏻👍🏻講埋店入面先,你可以向鋪入面飲,佢地好細心咁提供埋充電線,等大家相機先食之餘,都吾駛怕無電👍🏻👍🏻貼人服務。呢間推介度都有⭐️⭐️⭐️⭐️ 鍾意黑糖珍珠 同埋 芋頭控,一定要去飲下😍

我地睇下個餐牌,好多選擇喎。👍🏻👍🏻

飲之前,店員提我地要大力地搖佢先飲,好攪笑。

2019-07-11