2013-10-09
經常黎呢度食飯、唔係因為野食好味、只係貪個方便呢度一向已經款式奇少、服務頗差、如果唔係費事阿媽辛苦煮飯、又就腳、真係唔會黎今晚姐夫好晏由廣州到香港、九點半去到稻香食個飯去到多吉枱、呢間地方幾大嫁、以前係間夜總會黎、而家轉手成為一間酒樓一坐底就點菜、個阿姐不停hard sell個湯、企係度唔走、平日又唔見你甘殷勤企係度等點菜喎! 我話唔要啦!仲sell! 你愈sell我愈唔想飲囉!好飲多人飲既你唔洗sell啦!點左鱼香茄子煲、鱼雲煲、古魯肉、燒鵝無晒改左沙薑雞沙薑雞好快上、隨即送上三碗白飯沙薑雞係幾好味、最鐘意隻醬、甘呢味好難失手啦!切俾我嫁遮!點知就係、食完呢尾後、隔左廿分鐘、都未有另外三道菜上 飯都凍晒!期間我吹左三次、請想像我吹既呢三次、仲要係幾難先成功揮手引起到d阿姐注意喂!!個場唔full嫁喎!你們俾翻多點注意力得唔得?仲聽到隔離枱食客都吹佢地個雞煲、仲聽到個阿姐解釋:雞煲係要奈點、因為要唔知點點點hea答左枱食客!但都好丫!起碼有解釋、我吹d阿姐、個個無反應囉!等左n分鐘、另外三道菜先逐碟逐碟上古魯肉正常!鱼香茄子有煮過龍、濃左!都唔知係未晨早煮完唔拎俾我 鱼雲仲要劣!
今晚姐夫好晏由廣州到香港、九點半去到稻香食個飯
點左鱼香茄子煲、鱼雲煲、古魯肉、燒鵝無晒改左沙薑雞
沙薑雞好快上、隨即送上三碗白飯
沙薑雞係幾好味、最鐘意隻醬、甘呢味好難失手啦!切俾我嫁遮!
點知就係、食完呢尾後、隔左廿分鐘、都未有另外三道菜上
飯都凍晒!
喂!!個場唔full嫁喎!你們俾翻多點注意力得唔得?
hea答左枱食客!
但都好丫!起碼有解釋、我吹d阿姐、個個無反應囉!
等左n分鐘、另外三道菜先逐碟逐碟上
古魯肉正常!
鱼香茄子有煮過龍、濃左!都唔知係未晨早煮完唔拎俾我
鱼雲仲要劣!無肉、多肥膏!好難食!
好差既大集團!我接受唔到囉!!!!!!!
快點改善下!!!!!