門口就可以見到係有文宣,黃到金咁!!!然後我就入左去,當時店面得兩位店員,而且應該可以坐到三枱客,當時已經坐左兩枱!由於我吾知道入去前要量體溫,就被女店員要求店門外等,佢同另一個男店員當時係整緊甜品!我都比較抱歉,吾小心就入左去 !但都建議番可以加番個入店內前要量體溫既牌!不過可能我眼大睇過龍,有但我就吾小心睇吾到!然後生得比較高既男店員都有走過黎,有禮貌同我講番聲吾好意思,入店內要量體溫,然後問我要食D咩。我就話要個乳酪雪糕拎走!重頭戲黎啦,佢門口有個類似酒精消毒液既野。我就想消毒隻手,手多多咁整左少少,整落隻手上面似精油,聞落似玫瑰花香咁,但搓完之後係勁黐立立,成隻手勁黏,真係似整到糖漿落隻手咁最後去附近廁所洗鬼左佢!講番隻雪糕,食落口係百香果乳酪味,因為無添加劑,所以會溶好快!隻乳酪雪糕清新、香口得黎,有少少酸!我自己就吾like 個雪糕筒,似百佳買既雪糕筒質地,吾多鍾意!不過整體$15都Ok,隻雪糕多少少就完美了!
門口就可以見到係有文宣,黃到金咁!!!

我都比較抱歉,吾小心就入左去 !
但都建議番可以加番個入店內前要量體溫既牌!
不過可能我眼大睇過龍,有但我就吾小心睇吾到!
我就話要個乳酪雪糕拎走!

重頭戲黎啦,佢門口有個類似酒精消毒液既野。
但搓完之後係勁黐立立,成隻手勁黏,真係似整到糖漿落隻手咁
最後去附近廁所洗鬼左佢!

隻乳酪雪糕清新、香口得黎,有少少酸!

不過整體$15都Ok,隻雪糕多少少就完美了!
乳酪雪糕
2020-06-10
3 分鐘 (外賣自取)
乳酪雪糕