疫情期間無得去日本旅行又想食高質魚生飯?推薦大家黎爆丼屋,名符其實呢度既丼飯碗碗都爆滿,兩座刺身山既刺身都份量十足材料亦十分新鮮,每個爆丼仲配左一碗同樣材料十足既麵鼓湯,難怪雖然價錢同其他地方比未必算便宜,但都咁多人一諗起想食丼飯就黎呢度,確實食完係會好滿足同好飽足,偶爾黎食個富貴丼獎勵下自己都係唔錯既選擇。🐠麵豉湯 (跟餐) 材料十足既麵豉湯一d都唔求其,海帶,蘿蔔,油掦,蜆肉樣樣齊,同某些地方只係得湯又或者得個蜆肉殼黎比真心連湯都做得有誠意。🐠火焰盛丼 $165呢款丼飯上主要既魚生材料(三文魚、帆立貝、松葉蟹柳、左口魚裙邊)都經過火焰,繼而迫出各種魚生既油香,燒完之後滑嫩既魚脂味道溶化入口,非常美味👍🏻🐠四重火山盛丼 $298呢款丼飯有四種材料,分別係鮮松葉蟹肉、三文魚籽、海膽、拖羅蓉,呢個丼飯合曬我心❤️四款都係我超鐘意既材料可以一次過食曬四款真心超滿足! 而一向我男朋友都唔鐘意食香港既海膽,話個味同日本比腥好多,但係佢食完呢度既海膽竟然都話好味🤣絕對值得再來😋

麵豉湯

🐠麵豉湯 (跟餐)

火焰盛丼

🐠火焰盛丼 $165