2022-11-10 33 瀏覽
餐廳裝修以復古懷舊為主題 門口係一大片紫色 夠曬搶眼吸睛✨餐廳主打各式鐵板扒餐 平平哋就可以食到唔同扒餐 其中熱熔芝士係餐廳嘅特色 好味之如啱曬打卡另外仲有生酮飲食套餐 連On緊Keto Diet嘅人都啱食😋真係好貼心熱熔芝士紐西蘭牛柳 $188 跟意粉 洋蔥汁(+$25套餐)我哋嗌咗5成熟 啱啱夠淋唔會好韌 牛柳比較厚身 少脂肪 食起嚟好似健康啲 食兩舊已經好飽 熱辣辣嘅牛柳再淋上熱熔芝士 儀式感十足 打卡一流 芝士熱溶後仲有拉絲效果 意粉就冇乜特別 不過有啲凍咗軟殼蟹牛油果蟹籽忌廉扁意粉 $88(+$25套餐)忌廉好香濃 意粉入面有一隻軟殼蟹同半個牛油果 蟹籽都算多~ 唔錯2個餐我哋都加咗$25升級做套餐 包餐包、餐湯、甜品同飲品餐包熱辣辣加埋啲牛油好好食餐湯有得揀中湯同羅宋湯 我哋就揀咗羅宋湯 多料又幾好飲飲品方面有唂咕、滾水蛋等嘅各式懷舊飲品 我哋嗌咗唂咕😋甜品係芒果味雪糕 唔係我哋鐘意嘅口味🥺2個人share好飽 覺得鋸扒嚟講都幾抵食 值得一試😝💗
餐廳裝修以復古懷舊為主題 門口係一大片紫色 夠曬搶眼吸睛✨

熱熔芝士紐西蘭牛柳 $188 跟意粉 洋蔥汁
(+$25套餐)
意粉就冇乜特別 不過有啲凍咗

軟殼蟹牛油果蟹籽忌廉扁意粉 $88
(+$25套餐)

2個餐我哋都加咗$25升級做套餐 包餐包、餐湯、甜品同飲品
餐包熱辣辣加埋啲牛油好好食
餐湯有得揀中湯同羅宋湯 我哋就揀咗羅宋湯 多料又幾好飲
飲品方面有唂咕、滾水蛋等嘅各式懷舊飲品 我哋嗌咗唂咕😋
甜品係芒果味雪糕 唔係我哋鐘意嘅口味🥺

2個人share好飽 覺得鋸扒嚟講都幾抵食 值得一試😝💗