2021-01-12 46 瀏覽
之前嚟過中環呢間樓高三層🏚嘅咖啡店 每層面積唔大但層層唔同主題同佈置 有咖啡角☕️賣衫區👗👕👖 又有露天茶座⛱ 整體氣氛cozy自在 啱晒三五知己影靚相 限聚令底下 終於俾我預約📝訂到枱啦😍-🍱#日式咖哩炸雞盒子 $82便當包裝極之吸睛 和風味濃🎏 靚到你唔捨得唔先影張相📸 然後好似拆禮物🎁咁打開佢 炸雞🐔新鮮現炸 外脆內軟 便當仲有鴛鴦飯糰🍙🍘溏心蛋🥚同小青瓜🥒 材料豐富 視覺味覺💯-🍱#黑松和牛漢堡盛當 $118牛肉控食呢個就啱晒啦 漢堡扒厚身但肉質入口軟腍 啖啖肉得嚟牛味濃 加上黑松露醬嘅芳香 飯團灑上蛋黃醬 飯粒香軟 有咬口又滋味-🌹☕️#黑糖玫瑰咖啡玫瑰咖啡中隱約滲出黑糖嘅清甜 好飲過cappuccino-🌹🍵#玫瑰伯爵花茶雖然係花茶但茶味香濃 食完兩個鴛鴦飯團再飲佢 中和一吓腸胃都幾好-#拾伍
中環鴨巴甸街15號地舖

🍱#日式咖哩炸雞盒子 $82