2020-10-28 19 瀏覽
👧🏻😋👅🍽✨.✨Set lunch由$50至$63不等;仲有個西冷$89,豐儉由人 😎✨所有套餐都包餐湯同野飲,物超所值 👍🏻✨枱布紅白格仔,餐飲仲可以轉黑牛,懷舊風出晒黎 😍.🐓🎃🥗 慢煮雞胸燒南瓜雜菜沙律 $50✨慢煮雞胸好滑,有少少醃味唔會太寡✨燒南瓜見到有坑紋但又唔似燒過因為唔乾身.🧀🐷🍛 焗厚切芝士豬扒飯 $58✨同事食過推介我叫真係正wo✨D芝士首先見到佢用火槍燒左✨好香好厚✨飯底有鮮茄✨豬扒份量多.🥩🍤🥔 西冷牛扒配炸蝦及薯蓉 $89✨因為廚房太忙一律整七成熟,都明白既✨入面真係有粉紅色✨塊牛好有牛味唔會好似茶記咁醃到lar到林晒✨但本身肉好瘦冇咩脂肪會有少少硬,好彩有汁 (揀左磨菇汁好香呀)✨炸蝦脆卜卜,皮薄肉爽✨薯蓉好綿滑! 有溝左D黑椒好香✨配菜係熱嫁! 呢個價錢黎講咁既質素係超晒班.🐮🍨🥤 黑牛 套餐加配 +$12✨Nothing can go wrong! 如果係朱古力雪糕就更好喇~ .#鴨仔冰室 #uglyduckling #牛頭角美食 #牛頭角好西 #觀塘美食 #觀塘好西 #hkfoodie #tgead港式
👧🏻😋👅🍽✨
✨所有套餐都包餐湯同野飲,物超所值 👍🏻
✨枱布紅白格仔,餐飲仲可以轉黑牛,懷舊風出晒黎 😍
🐓🎃🥗
慢煮雞胸燒南瓜雜菜沙律 $50
✨慢煮雞胸好滑,有少少醃味唔會太寡
✨燒南瓜見到有坑紋但又唔似燒過因為唔乾身
✨飯底有鮮茄
✨豬扒份量多
🥩🍤🥔
西冷牛扒配炸蝦及薯蓉 $89
✨因為廚房太忙一律整七成熟,都明白既
✨入面真係有粉紅色
✨塊牛好有牛味唔會好似茶記咁醃到lar到林晒
✨炸蝦脆卜卜,皮薄肉爽
✨薯蓉好綿滑! 有溝左D黑椒好香
✨配菜係熱嫁! 呢個價錢黎講咁既質素係超晒班