2016-11-28
11月15日號 7:41到達餐廳 , 去到話即刻有位唔使等, 咁我同男朋友就諗住入去啦, 接待個位小姐話食2個鐘 ,268 一位 , 咁唔使等都ok既,接待果位小姐執枱擺位比我地既,之後佢即刻執左近門口果張 16號枱比我地, 同4位講普通話人士一齊坐 , 咁都唔緊要 , 各有各食姐, 坐低梗係即刻畫左野食先, 竟然比我見到我裝豉油果個碟 , 本身包wasabi 已經開左, 咁我叫接待果位換左佢,同埋係有禮貌同佢講 本身已經開左,叫佢換過碟黎,之後畫完野食 , 先發現 我男朋友連筷子都冇, 等到第一碟海哲沙律黎, 同其中一位男侍應講 , 你可唔可以比對筷子我, 我地連筷子都冇, 佢竟然一句都冇應我, 有d 黑面, 之後黑住面咁拎對筷子黎,都唔緊要啦, 我忍你, 之後黎親d 野食都擺係我地枱到, 但其實唔係我地叫,, 之後我地出聲同岩岩果個黑面既男待應講 , 我地叫d 野食 同隔離枱全部擺哂一齊喎, 到底依家點樣, 咁係咪唔會有野食,佢又黑面話 本身張枱係佢地坐先 , 講到好似係我地唔岩咁囉, 叫佢解決返個問題,佢又走左, 之後叫接待果個黎 ,佢竟然同我講, 一係我cut 哂所有你地張枱
之後佢即刻執左近門口果張 16號枱比我地, 同4位講普通話人士一齊坐 , 咁都唔緊要 , 各有各食姐, 坐低梗係即刻畫左野食先, 竟然比我見到我裝豉油果個碟 , 本身包wasabi 已經開左, 咁我叫接待果位換左佢,同埋係有禮貌同佢講 本身已經開左,叫佢換過碟黎,之後畫完野食 , 先發現 我男朋友連筷子都冇, 等到第一碟海哲沙律黎, 同其中一位男侍應講 , 你可唔可以比對筷子我, 我地連筷子都冇, 佢竟然一句都冇應我, 有d 黑面, 之後黑住面咁拎對筷子黎,都唔緊要啦, 我忍你, 之後黎親d 野食都擺係我地枱到, 但其實唔係我地叫,, 之後我地出聲同岩岩果個黑面既男待應講 , 我地叫d 野食 同隔離枱全部擺哂一齊喎, 到底依家點樣, 咁係咪唔會有野食,佢又黑面話 本身張枱係佢地坐先 , 講到好似係我地唔岩咁囉, 叫佢解決返個問題,佢又走左, 之後叫接待果個黎 ,佢竟然同我講, 一係我cut 哂所有你地張枱既單,重新黎過, 咁即係我又要重新浪費時間寫單 再等你整野食黎?
我地本身已經坐左20分鐘 , 都係黎左碟沙律咋, 點等呀 , 呢間野完全冇服務 , 如果你做唔到, 就唔好夾硬接多2個客, 生意唔係咁做, 我唔係比錢黎受你d 侍應黑我面囉,痴線, 好嬲, 請我都唔再去! 要去食既朋友就小心啦, 剩係識黑面, 我地最後比錢埋左碟海哲既單, 真係好想鬧佢 , 冇服務 收咩服務費, 你比番我就差唔多, 仲要係咁黑面, 痴線 !
有全零分一定比全零分!