2018-11-13
寫呢篇食評前考慮左好耐,寫唔寫好呢,因為平時我會影好多環境、MENU相,但因為去食的當晚,太興奮,完全忘記!但呢間餐廳實在太值得推介,所以都係決定寫一寫!去食的當晚大概一行係6-8人左右,個晚係好友為我慶祝生日!!!首先黎到,呢間餐廳環境本身已經好好氣氛,而且仲要坐近窗口,無敵大海景啊!當時都即刻同D FD講,結婚拍拖慶祝,呢度無得頂wo~今次真係無揀錯餐廳!我地其實叫左5個菜式,不過我掛住同FD傾計,剩係影左好少!!!不過都show show比大家睇下~呢度除左景靚,SERIVER態度都好好,不過唯一美中不足係去GEI當天,餐廳未有酒牌!不過我地係可以行出去外面邊睇海景邊傾計,酒係餐廳買,但開就自己搞啦~但呢度一支酒,不貴哦,一支白酒約$4xx,香檳約$7XX,如果係成班人係好OK!但係講真,我地一班人都好盡興,因為呢度氣氛太好!我仲要讚讚,呢度食物唔錯,而且我地點左甜品,朋友為我叫餐廳安排左寫上祝福,寫得好靚!大家如果揀餐廳慶祝,不妨考慮下呢度!
但呢間餐廳實在太值得推介,所以都係決定寫一寫!
當時都即刻同D FD講,結婚拍拖慶祝,呢度無得頂wo~
今次真係無揀錯餐廳!
不過都show show比大家睇下~
但係講真,我地一班人都好盡興,因為呢度氣氛太好!
大家如果揀餐廳慶祝,不妨考慮下呢度!