朋友仔為咗補祝我嘅生日,揀咗呢間鐵板燒幫我慶祝❤️豐富又好味,作為壽星嘅我感到好滿意,最後食完仲有充滿儀式感嘅生日碟影相,想整咩公仔都可以架😊╰☆前菜有開胃沙律同汁煮螺肉╰☆北海道帆立貝帆立貝大大粒煎得勁香,配冬瓜魚蓉好清甜╰☆立鱗燒甘鯛立鱗燒得好香脆,魚肉又嫩滑,底部仲放咗甘筍魚湯,鮮美香滑😋╰☆大蝦大蝦蝦肉新鮮爽彈,配蝦膏食濃郁惹味,或者想食得清爽啲可以配蕃茄汁食╰☆黑豚肉生薑燒薄餅將薄餅包住豚肉生薑燒食,幾有特式!薄餅煎得脆身,食落香口又美味╰☆美國安格斯牛薄燒|美國SRF極黑和牛薄燒牛包住蔥粒洋蔥同蒜片,濃郁惹味😋和牛牛肉味香濃,叫咗5成熟,煎得啱啱好,食落軟嫩得嚟又好有咬口▫️漬物▫️╰☆魚湯|炒飯|炒野菜魚湯魚味香濃,入口鮮甜炒飯炒得乾身,而且粒粒分明,材料亦豐富炒野菜爽脆多汁😋╰☆甘味焦糖多士|益力多雪糕焦糖多士非常邪惡😈外脆內軟又香甜伴以益力多雪糕,味道酸酸甜甜,益力多味突出╰☆飲品 $28@百香果梳打|青檸梳打廿幾蚊估唔到有咁大杯😲唔係得啲冰架!啱晒我呢個飲品怪🤭
朋友仔為咗補祝我嘅生日,揀咗呢間鐵板燒幫我慶祝❤️
想整咩公仔都可以架😊

╰☆前菜
有開胃沙律同汁煮螺肉

╰☆北海道帆立貝
帆立貝大大粒煎得勁香,配冬瓜魚蓉好清甜

╰☆立鱗燒甘鯛
立鱗燒得好香脆,魚肉又嫩滑,底部仲放咗甘筍魚湯,鮮美香滑😋

╰☆大蝦

╰☆黑豚肉生薑燒薄餅

╰☆美國安格斯牛薄燒|美國SRF極黑和牛
薄燒牛包住蔥粒洋蔥同蒜片,濃郁惹味😋

▫️漬物▫️

╰☆魚湯|炒飯|炒野菜
魚湯魚味香濃,入口鮮甜
炒飯炒得乾身,而且粒粒分明,材料亦豐富
炒野菜爽脆多汁😋

╰☆甘味
焦糖多士|益力多雪糕

焦糖多士非常邪惡😈外脆內軟又香甜
伴以益力多雪糕,味道酸酸甜甜,益力多味突出

╰☆飲品 $28@
百香果梳打|青檸梳打