The Glam

屋企人見係我生日,即興就約埋一齊去食西餐。咁岩search到附近有呢間未試過就book咗枱🤗好彩我地係食星期一夜晚所以都唔算好多人😍職員安排咗我哋入座坐門口附近第一張枱,雖然近門口,不過都唔會好嘈所以接受到,而且仲有户外景睇,總括黎講都唔錯,唯一美中不足個位可能對正個出風口位會有啲凍。另外,環境都夠闊落空曠,每張枱都有保持一段距離,唔嘈。幾適合搞西式婚宴/大型宴會/朋友傾偈/情侶慶祝揀咗個二人dinner set🎂🎂前菜: • 香煎北海道帶子配法國青豆蓉⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ • 凱撒沙律、燒蝦、挪威煙三文魚⭐️⭐️⭐️⭐️ • 餐湯⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️好飲,幾creamy👍主菜: • 麵豉鱈魚柳:⭐️⭐️⭐️⭐️個汁略嫌少少偏咸,會輕微蓋過咗魚柳既味,不過係幾創新嘅,值得一試🆕 • 慢煮封門柳:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️唔會好乾,肉汁幾豐富,另外有唔同顏色既配菜好睇又好食,屋企人大讚😃甜品:• Tiramisu⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️• Penna Cota ⭐️⭐️⭐️⭐️因為本身book枱嘅時候冇特別寫明要準備生日甜品,屋企人趁機會去洗手間嘅時候問職員可唔可以幫手寫名係甜品碟度,職員都好願意協助成餐飯幾個職員都好禮貌而且好主動協助客人合照留念,同埋職員影
好彩我地係食星期一夜晚所以都唔算好多人😍

揀咗個二人dinner set🎂🎂
前菜:
• 香煎北海道帶子配法國青豆蓉⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
• 凱撒沙律、燒蝦、挪威煙三文魚⭐️⭐️⭐️⭐️

• 餐湯⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
好飲,幾creamy👍

主菜:
• 麵豉鱈魚柳:⭐️⭐️⭐️⭐️

• 慢煮封門柳:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

麵豉鱈魚柳
封門柳

甜品
• Tiramisu⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
• Penna Cota ⭐️⭐️⭐️⭐️

成餐飯幾個職員都好禮貌而且好主動協助客人合照留念,同埋職員影相影得好靚!所以一家都食得好開心
有機會可以再試下黎搞party/食飯

2024-05-06